Diensten

Aanneming & Groenvoorziening


Stevens Aanneming & Groenvoorziening heeft door ervaring in verschillende disciplines inhoudelijke vakkennis verworven om u op een duurzame en verantwoorde wijze te ontzorgen en adviseren aansluitend aan uw wensen.

U kunt terecht voor:

• Aanleg en onderhoud van uw (bedrijfs)tuin en openbare ruimte
• Alle voorkomende waterwerkzaamheden
• Maaiwerkzaamheden
• Onkruidbeheersing

Maak kennis met ons unieke totaal ontzorg pakket, dit pakket is er op gebaseerd u door het hele jaar te ontzorgen van het onderhoud.

Incidentmanagement


24 Uur per dag en 7 dagen per week staan wij klaar om snel en adequaat te reageren op (milieu) calamiteiten en incidenten. Incidenten zowel in de openbare ruimte, bij bedrijven, op bedrijfsterreinen als op en rond wegen en vaarwagen. Wij zorgen er voor dat het verkeer of het werk zo snel mogelijk weer door kan gaan. Dit doen we met ervaren en gediplomeerde IM coördinatoren. Neem contact op via 0251-505101 of info@stevensag.nl

Tijdelijke verkeersmaatregelen en verkeersregelaars


Werkzaamheden op of langs de weg zijn gebonden aan regelgeving zowel bij gemeentes, provincies en bij rijkswaterstaat. Wij kunnen een totaal oplossing bieden van zowel het maken van plannen tot het plaatsen van maatregelen en inzetten van verkeersregelaars.